• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Babykamer collecties (34)

Losse kindermeubels voor de baby slaapkamer of een complete babykamer kopen? Bekijk ons fraaie assortiment en vind de perfecte meubels voor jou en je baby!
Disney Babykamer Mickey Mouse
€699,00
Complete babykamer Zelie
€1.099,00
Disney Babykamer Minnie Mouse
€699,00
Disney Babykamer Minnie in Parijs 1
€699,00
Disney Babykamer Winnie de Poeh
€699,00
Disney Babykamer Baby Winnie de Poeh
€699,00
Babykamer Chihuahua blauw
€599,95
Babykamer Roze Beertje
€599,95
Babykamer Giraf Roze
€599,95
Complete babykamer Charly - meisje
€1.099,00
Disney Babykamer Winnie de Poeh met Teigetje
€699,00
Babykamer Kleine Prinses
€599,95
Babykamer Bruin Tijgertje
€599,95
Babykamer Giraf Blauw
€599,95
Babykamer Bruin Beertje
€599,95
Babykamer Bruine Giraf
€599,95
Disney Babykamer Minnie in Parijs
€699,00
Complete babykamer Charly - jongen
€1.099,00
Babykamer Wonderful - 3-delig
€1.599,95
Babykamer Wonderful - 2-delig
€999,95
Babykamer Wonderful - 2-delig
€999,95
Babykamer Gewassen Beertje
€599,95
Babykamer Blauw Beertje
€599,95
Babykamer Beertje Roze
€599,95
Toon 1 - 24 van 34

Babykamer collecties

Kindermeubels voor de babykamer kopen

Babykamer meubels los of een complete babykamer kopen? Ons assortiment geeft je genoeg keus om het beste babykamer meubilair wat bij je past te vinden. Of je nu op zoek bent naar een landelijke babykamer, een babykamer in het wit, grijs, zwart of hout, stoere of hippe kindermeubels voor de baby slaapkamer, een meegroei babykamer of misschien wel babykamer meubels met een vintage of industriële twist, voor iedereen hebben we kindermeubels voor de baby slaapkamer naar wens.

 

Losse meubels voor de babykamer

Meubels voor de babykamer kopen kan in veel verschillende vormen, afmetingen, stijlen en kleuren. Het is daarom belangrijk om je eisen, wensen en voorkeuren helder te hebben voordat je op zoek gaat naar de beste babykamer voor jou.

Het meest essentiële meubelstuk wat je nodig hebt is een wieg of baby ledikant al dan niet meegroeiend. Je baby heeft ten alle tijden een comfortabele en veilige plek nodig om te slapen. Een baby ledikant of wieg is daarom onmisbaar in de babykamer.

Daarnaast volgt een baby commode. Je zal er versteld van staan hoe vaak je een baby commode zal gebruiken op een dag. Luiers verschonen, aan- en uitkleden, voor het badje, na het badje enz. Sommige ouders verschonen hun baby op de bank of op bed maar dit is niet de beste oplossing. Een baby commode is erg belangrijk om rug- en nekklachten te voorkomen. Je staat immers toch heel wat keren per dag over je baby heen en dan is een goede lichaamshouding van cruciaal belang.

Wil je van alle gemakken zijn voorzien dan is een kledingkast voor de babykamer zeker geen overbodige luxe. Een kinderkledingkast geeft je de ruimte om de babykleding van je kindje netjes en overzichtelijk op te bergen. Doordat je baby snel groeit en dus in de eerste 2 jaar vlot van babykleding zal wisselen is het wenselijk om overzicht en orde te hebben in je babykleding collectie.

 

Complete babykamer

Een complete babykamer kopen is de meest gemaakte keus van vele aanstaande ouders. Het is de meest praktische en veelal de voordeligste beslissing. Een complete babykamer geeft je het voordeel dat je in 1 keer de meest essentiële meubels voor de babykamer hebt, allemaal in dezelfde stijl en perfect op elkaar afgestemd. Wat is er mooier dan een baby slaapkamer voor je kleintje met kindermeubels die elkaar complimenteren en een warme en stijlvolle omgeving creëren. Bij Kiddoez kun je een complete babykamer kopen als een 2-delige babykamer set of 3- delige babykamer set. Een 2-delige babykamer set bestaat uit een ledikant en commode. Het is de basis van iedere babykamer. Een 3-delige babykamer set bestaat uit een ledikant, baby commode en een kinderkast helemaal compleet en van alle gemakken voorzien.

 

Het assortiment van Kiddoez bied je een ruime keuze aan kindermeubels en complete meubel sets in allerlei soorten, maten, designs, afwerkingen en stijlen. Zo is er voor ieder wat wils. Weet jij al wat gaat doen? Ga je voor losse meubels voor de babykamer of ga toch voor het gemak van een complete babykamer?