• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Baby ledikant kopen? Waarom geen Disney babybedje! (13)

Tover de slaapkamer van je baby om in een Disney babykamer met onze Disney kindermeubels. Zoals een baby ledikant waar je blij van wordt. Shop nu!
Disney baby ledikantje Dombo
€329,00
Disney baby ledikantje Mickey Mouse
€329,00
Disney baby ledikantje Bambi
€329,00
Disney baby ledikantje Winnie de Poeh met Teigetje
€329,00
Disney baby ledikantje Baby Minnie
€329,00
Disney baby ledikantje Bambi 1
€329,00
Disney baby ledikantje Winnie de Poeh
€329,00
Disney baby ledikantje 101 Dalmatiers
€329,00
Disney baby ledikantje Minnie in Parijs
€329,00
Disney baby ledikantje Baby Poeh
€329,00
Disney baby ledikantje Baby Mickey
€329,00
Disney baby ledikantje Minnie Mouse
€329,00
Disney baby ledikantje Minnie in Parijs 1
€329,00
Toon 1 - 13 van 13

Baby ledikant kopen? Waarom geen Disney babybedje!

Disney baby ledikant


Wat is er nu leuker dan om je baby welkom te heten met een complete babykamer van Disney? En dan bedoelen we niet een complete Disney babykamer waarvan veel kindermeubels gemaakt zijn van kunststof maar een complete Disney babykamer gemaakt van degelijk hout waar je kindje jarenlang van kan genieten en wie weet later zijn of haar broertje of zusje ook nog gebruik van kan maken. Onze complete babykamers van Disney bestaan standaard uit een compleet baby ledikant met lattenbodem & matras en een commode met 3 ruime lades. Daarbij zijn de babykamers ook nog eens uit te breiden met verschillende praktische Disney kindermeubels zoals een kinderbureau, compleet kinderbed met lade, lattenbodem & matras, 2-deurs kinderkast, nachtkastje, boekenkast en speelgoedkist. Zo kun je de slaapkamer van je baby aanpassen naar zijn leeftijd en tegemoet komen aan zijn of haar behoeften.

 

Disney baby ledikant


Dit Disney baby ledikant met lattenbodem tovert de babykamer in no time om in een echte Disney babykamer. Het staat vast dat je je kindje een groot plezier zal doen door hem of haar te laten opgroeien met een touch of Disney magie. Baby ledikant van Disney is uitgerust met een prachtige afbeelding in kleurvaste en levendige kleuren en behandeld met een speciale kindvriendelijke en transparante afwerking ter bescherming van slijtage en verkleuring. Het Disney baby ledikant (optioneel met andere kindermeubels uit de Disney collecties) zorgt voor een prettige sfeer in de babykamer.