• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinder boekenkast kopen? Waarom geen Disney boekenkast! (13)

Tover de slaapkamer van je kind om in een Disney kinderkamer met onze Disney kindermeubels. Zoals een kinder boekenkast waar je blij van wordt. Shop nu!
Disney lage boekenkast met 3 vakken 1-2
€139,95
Disney boekenkast Mickey Mouse
€189,95
Disney lage boekenkast met 2 vakken en deurtjes
€179,95
Disney boekenkast Palace Pets
€189,95
Disney boekenkast Frozen
€189,95
Disney lage boekenkast met 3 vakken 1-1
€139,95
Disney boekenkast Minnie Mouse
€189,95
Disney lage boekenkast met 2 vakken en deurtjes
€179,95
Disney boekenkast Minnie in Parijs
€189,95
Disney boekenkast Cars
€189,95
Disney boekenkast Baby Poeh
€189,95
Disney boekenkast Winnie de Poeh met Teigetje
€189,95
Disney boekenkast Cars 3
€189,95
Toon 1 - 13 van 13

Kinder boekenkast kopen? Waarom geen Disney boekenkast!

Disney boekenkast


Wat is er nu leuker voor een kind dan een complete kinderkamer te hebben met zijn favoriete Disney held(en)? En dan bedoelen we niet een complete Disney kinderkamer waarvan veel kindermeubels gemaakt zijn van kunststof maar een complete Disney kinderkamer gemaakt van degelijk hout waar je kindje jarenlang van kan genieten en wie weet later zijn of haar broertje of zusje ook nog gebruik van kan maken. Onze complete Disney kinderkamers bestaan standaard uit een compleet kinderbed met lade, lattenbodem & matras en een 2-deurs kinderkast. Daarbij zijn de kinderkamers ook nog eens uit te breiden met verschillende praktische Disney kindermeubels zoals een kinderbureau, baby ledikant, ladenkast / commode, nachtkastje, boekenkast en speelgoedkist. Zo kun je de slaapkamer van je kind aanpassen naar zijn leeftijd en tegemoet komen aan zijn of haar behoeften.

 

Disney boekenkast


Deze kinder boekenkast met 4 open vakken en een kastje in het midden tovert de kinderkamer in no time om tot een echte Disney kinderkamer. Het staat vast dat je je kind een groot plezier zal doen door hem of haar te laten opgroeien met een touch of Disney magie. Disney boekenkast Disney is uitgerust met een prachtige afbeelding in kleurvaste en levendige kleuren en behandeld met een speciale kindvriendelijke en transparante afwerking ter bescherming van slijtage en verkleuring. De Disney boekenkast (optioneel met andere kindermeubels uit de Disney collecties) zorgt voor een prettige sfeer in de kinderkamer.