• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disney Bureau (16)

Tover de slaapkamer van je kind om in een Disney kinderkamer met onze Disney kindermeubels. Zoals een kinderbureau waar je blij van wordt. Shop nu!
Disney kinderbureau Mickey Mouse1
€159,95
Disney kinderbureau Sofia
€159,95
Disney kinderbureau Winnie de Pooh in de regen
€159,95
Disney kinderbureau Prinsessen
€159,95
Disney kinderbureau Winnie de Poeh met Teigetje
€159,95
Disney kinderbureau Minnie Mouse
€159,95
Disney kinderbureau Palace Pets
€159,95
Disney kinderbureau Sunny
€159,95
Disney kinderbureau Minnie in Parijs
€159,95
Disney kinderbureau Minnie Ooops
€159,95
Disney kinderbureau Minnie en Uiltje
€159,95
Disney kinderbureau Frozen
€159,95
Disney kinderbureau Cars 3
€159,95
Disney kinderbureau Cars
€159,95
Disney kinderbureau Cars 1
€159,95
Disney kinderbureau Mickey Mouse
€159,95
Toon 1 - 16 van 16

Disney Bureau

Disney kinderbureau


Wat is er nu leuker voor een kind dan een complete kinderkamer te hebben met zijn favoriete Disney held(en)? En dan bedoelen we niet een complete Disney kinderkamer waarvan veel kindermeubels gemaakt zijn van kunststof maar een complete Disney kinderkamer gemaakt van degelijk hout waar je kindje jarenlang van kan genieten en wie weet later zijn of haar broertje of zusje ook nog gebruik van kan maken. Onze complete Disney kinderkamers bestaan standaard uit een compleet kinderbed met lade, lattenbodem & matras en een 2-deurs kinderkast. Daarbij zijn de kinderkamers ook nog eens uit te breiden met verschillende praktische Disney kindermeubels zoals baby ledikant, ladenkast / commode, compleet kinderbed, nachtkastje, boekenkast en speelgoedkist. Zo kun je de slaapkamer van je kind aanpassen naar zijn leeftijd en tegemoet komen aan zijn of haar behoeften.

 

Disney kinderbureau


Dit kinderbureau met rechts onder een open vak en kastje tovert de kinderkamer in no time om tot een echte Disney kinderkamer en geeft je kind een eigen plekje om zijn of haar huiswerk te doen, te tekenen, lezen, knutselen enz. Het staat vast dat je je kind een groot plezier zal doen door hem of haar te laten opgroeien met een touch of Disney magie. Disney kinderbureau is uitgerust met een prachtige afbeelding in kleurvaste en levendige kleuren en behandeld met een speciale kindvriendelijke en transparante afwerking ter bescherming van slijtage en verkleuring. De Disney meubels zorgen voor een prettige sfeer in de kinderkamer.