• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Baby commode kopen? Waarom geen Disney commode! (10)

Tover de slaapkamer van je baby om in een Disney babykamer met onze Disney kindermeubels. Zoals een baby commode waar je blij van wordt. Shop nu!
Disney commode - ladekast Baby Poeh
€369,95
Disney commode - ladekast Mickey Mouse
€369,95
Disney commode - ladekast Winnie de Poeh
€369,95
Disney commode - ladekast Palace Pets
€369,95
Disney commode - ladekast Minnie Mouse
€369,95
Disney commode - ladekast Minnie in Parijs
€369,95
Disney commode - ladekast Frozen
€369,95
Disney commode - ladekast Winnie de Poeh en Teigetje
€369,95
Disney commode - ladekast Cars 3
€369,95
Disney commode - ladekast Cars
€369,95
Toon 1 - 10 van 10

Baby commode kopen? Waarom geen Disney commode!

Disney baby commode


Wat is er nu leuker dan om je baby welkom te heten met een complete babykamer van Disney? En dan bedoelen we niet een complete Disney babykamer waarvan veel kindermeubels gemaakt zijn van kunststof maar een complete Disney babykamer gemaakt van degelijk hout waar je kindje jarenlang van kan genieten en wie weet later zijn of haar broertje of zusje ook nog gebruik van kan maken. Onze complete babykamers van Disney bestaan standaard uit een compleet baby ledikant met lattenbodem & matras en een commode met 3 ruime lades. Daarbij zijn de babykamers ook nog eens uit te breiden met verschillende praktische Disney kindermeubels zoals een kinderbureau, compleet kinderbed met lade, lattenbodem & matras, 2-deurs kinderkast, nachtkastje, boekenkast en speelgoedkist. Zo kun je de slaapkamer van je baby aanpassen naar zijn of haar leeftijd en tegemoet komen aan zijn of haar behoeften.

 

Disney baby commode


Deze baby commode met 3 ruime lades tovert de babykamer in no time om in een echte Disney babykamer. Het staat vast dat je je kindje een groot plezier zal doen door hem of haar te laten opgroeien met een touch of Disney magie. De Disney baby commode is uitgerust met prachtige afbeeldingen in kleurvaste en levendige kleuren en behandeld met een speciale kindvriendelijke en transparante afwerking ter bescherming van slijtage en verkleuring. De Disney baby commode (optioneel met andere kindermeubels uit de Disney collecties) zorgt voor een prettige sfeer in de babykamer.