• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinder nachtkastje kopen? Waarom geen Disney nachtkastje! (9)

Tover de slaapkamer van je kind om in een Disney kinderkamer met onze Disney kindermeubels. Zoals een kinder nachtkastje waar je blij van wordt. Shop nu!
Disney nachtkastje Cars
€119,95
Disney nachtkastje Palace Pets
€119,95
Disney nachtkastje Minnie Mouse
€119,95
Disney nachtkastje Minnie in Parijs
€119,95
Disney nachtkastje Frozen
€119,95
Disney nachtkastje Cars 3
€119,95
Disney nachtkastje Mickey Mouse
€119,95
Disney nachtkastje Cars
€119,95
Disney nachtkastje Winnie de Poeh met Teigetje
€119,95
Toon 1 - 9 van 9

Kinder nachtkastje kopen? Waarom geen Disney nachtkastje!

Disney nachtkastje


Wat is er nu leuker voor een kind dan een complete kinderkamer te hebben met zijn favoriete Disney held(en)? En dan bedoelen we niet een complete Disney kinderkamer waarvan veel kindermeubels gemaakt zijn van kunststof maar een complete Disney kinderkamer gemaakt van degelijk hout waar je kindje jarenlang van kan genieten en wie weet later zijn of haar broertje of zusje ook nog gebruik van kan maken. Onze complete Disney kinderkamers bestaan standaard uit een compleet kinderbed met lade, lattenbodem & matras en een 2-deurs kinderkast. Daarbij zijn de kinderkamers ook nog eens uit te breiden met verschillende praktische Disney kindermeubels zoals baby ledikant, ladenkast / commode, compleet kinderbed, nachtkastje, boekenkast en speelgoedkist. Zo kun je de slaapkamer van je kind aanpassen naar zijn leeftijd en tegemoet komen aan zijn of haar behoeften.

 

Disney nachtkastje


Dit nachtkastje voor de kinderkamer tovert de slaapkamer van je kind in no time om tot een echte Disney kinderkamer. Het staat vast dat je je kind een groot plezier zal doen door hem of haar te laten opgroeien met een touch of Disney magie. Disney kindernachtkastje is uitgerust met een prachtige afbeelding in kleurvaste en levendige kleuren en behandeld met een speciale kindvriendelijke en transparante afwerking ter bescherming van slijtage en verkleuring. Het Disney nachtkastje (optioneel met andere kindermeubels uit de Disney collecties) zorgt voor een prettige sfeer in de kinderkamer.