• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disney Speelgoedkist (10)

Tover de slaapkamer van je kind om in een Disney kinderkamer met onze Disney kindermeubels. Zoals een speelgoedkist waar je blij van wordt. Shop nu!
Disney speelgoedkist Minnie in Parijs
€159,95
Disney speelgoedkist Winnie de Poeh en Teigetje
€159,95
Disney speelgoedkist Baby Poeh
€159,95
Disney speelgoedkist Minnie Mouse
€159,95
Disney speelgoedkist Cars
€159,95
Disney speelgoedkist Winnie de Poeh
€159,95
Disney speelgoedkist Frozen
€159,95
Disney speelgoedkist Cars 3
€159,95
Disney speelgoedkist Palace Pets
€159,95
Disney speelgoedkist Mickey Mouse
€159,95
Toon 1 - 10 van 10

Disney Speelgoedkist

Disney speelgoedkist


Wat is er nu leuker voor een kind dan een complete kinderkamer te hebben met zijn favoriete Disney held(en)? En dan bedoelen we niet een complete Disney kinderkamer waarvan veel kindermeubels gemaakt zijn van kunststof maar een complete Disney kinderkamer gemaakt van degelijk hout waar je kindje jarenlang van kan genieten en wie weet later zijn of haar broertje of zusje ook nog gebruik van kan maken. Onze complete Disney kinderkamers bestaan standaard uit een compleet kinderbed met lade, lattenbodem & matras en een 2-deurs kinderkast. Daarbij zijn de kinderkamers ook nog eens uit te breiden met verschillende praktische Disney kindermeubels zoals baby ledikant, ladenkast / commode, compleet kinderbed, nachtkastje, boekenkast en speelgoedkist. Zo kun je de slaapkamer van je kind aanpassen naar zijn leeftijd en tegemoet komen aan zijn of haar behoeften.

 

Disney speelgoedkist


Deze speelgoedkist voor de kinderkamer tovert de slaapkamer van je kind in no time om tot een echte Disney kinderkamer. Het staat vast dat je je kind een groot plezier zal doen door hem of haar te laten opgroeien met een touch of Disney magie. De Disney speelgoedkist is uitgerust met een prachtige afbeelding in kleurvaste en levendige kleuren en behandeld met een speciale kindvriendelijke en transparante afwerking ter bescherming van slijtage en verkleuring. De Disney speelgoedkist (optioneel met andere kindermeubels uit de Disney collecties) zorgt voor een prettige sfeer in de kinderkamer.