• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Complete babykamer kopen? Waarom geen Baby Winnie de Poeh babykamer! (9)

Tover de slaapkamer van je baby om in een Winnie de Poeh babykamer met onze Disney kindermeubels. Een complete babykamer waar je blij van word! Shop nu!
Disney commode - ladekast Baby Poeh
€369,95
Disney Babykamer Baby Winnie de Poeh
€699,00
Disney Wandmeubel Winnie de Pooh
€649,95
Winnie en Teigetje kinderkast
€529,00
Disney speelgoedkist Baby Poeh
€159,95
Winnie en Knorretje kinderkast
€529,00
Disney baby ledikantje Baby Poeh
€329,00
Baby Poeh kinderkast
€529,00
Disney boekenkast Baby Poeh
€189,95
Toon 1 - 9 van 9

Complete babykamer kopen? Waarom geen Baby Winnie de Poeh babykamer!

Complete Disney babykamer


Wat is er nu leuker dan om je baby welkom te heten met een complete babykamer van Disney? En dan bedoelen we niet een complete Disney babykamer waarvan veel kindermeubels gemaakt zijn van kunststof maar een complete Disney babykamer gemaakt van degelijk hout waar je kindje jarenlang van kan genieten en wie weet later zijn of haar broertje of zusje ook nog gebruik van kan maken. Onze complete babykamers van Disney bestaan standaard uit een compleet baby ledikant met lattenbodem & matras en een commode met 3 ruime lades. Daarbij zijn de babykamers ook nog eens uit te breiden met verschillende praktische Disney kindermeubels zoals een kinderbureau, compleet kinderbed met lade, lattenbodem & matras, 2-deurs kinderkast, nachtkastje, boekenkast en speelgoedkist. Zo kun je de slaapkamer van je baby aanpassen naar zijn leeftijd en tegemoet komen aan zijn of haar behoeften.

 

Baby Winnie de Poeh babykamer


Deze complete Winnie de Poeh babykamer tovert de slaapkamer van je baby in no time om in een echte Disney babykamer. Het staat vast dat je je kindje een groot plezier zal doen door hem of haar te laten opgroeien met een touch of Disney magie. De Winnie de Poeh kindermeubels zijn stuk voor stuk uitgerust met prachtige afbeeldingen in kleurvaste en levendige kleuren en behandeld met een speciale kindvriendelijke en transparante afwerking ter bescherming van slijtage en verkleuring. De verschillende Winnie de Poeh kindermeubels zorgen voor een prettige sfeer in de babykamer en zijn perfect op elkaar afgestemd zodat er een mooi en harmonieus geheel ontstaat.