• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Babykamer collectie Charly (12)

Kindermeubels uit babykamer collectie Charly complimenteren elkaar uitstekend en creëren de perfecte harmonie in de baby slaapkamer. Voor jongens en meisjes!
Baby commode Charly - meisje
€569,00
Kleine boekenkast Charly
€219,00
Lade voor meegroei ledikant Charly - jongen
€199,00
Complete babykamer Charly - meisje
€1.099,00
2-Deurs kinderkledingkast Charly - meisje
€699,00
Meegroei ledikant Charly 70 x 140
€699,00
Lade voor meegroei ledikant Charly - meisje
€199,00
Baby commode Charly - jongen
€569,00
Complete babykamer Charly - jongen
€1.099,00
2-Deurs kinderkledingkast Charly - jongen
€699,00
Boekenkast Charly
€339,00
Commoderand Charly
€219,00
Toon 1 - 12 van 12

Babykamer collectie Charly

Babykamer collectie Charly

Babykamer collectie Charly met natuurlijke en eigentijdse charme maakt deel uit van onze high-end collecties. Met Charly kun je je baby de verfijning en elegantie brengen om zijn smaak te laten ontwaken en je eerste momenten van samen zijn te delen. De kindermeubels uit babykamer collectie Charly zijn flexibel en ondersteunen de groei van je baby. Speels, eigentijds en vol met natuurlijke charme, deze collectie biedt een moderne en verfijnde omgeving die je baby alsook jezelf gelukkig zullen maken.

 

Jongenskamer & Meisjeskamer

Deze babykamer komt in 2 kleuren paletten. Voor een hippe meisjeskamer is de babykamer er in de kleuren lila roos, ash pink en seringa, voor een stoere jongenskamer is deze babykamer in de kleuren seringa, donkergrijs en beige. Charly maakt het mogelijk om een persoonlijke touch aan de babykamer te geven doordat de volgorde van de kleuren (asymmetrisch of uitgelijnd) naar eigen wens toepasbaar zijn. Niets is mooier dan het samenstellen van het nest om je pasgeboren baby in te verwelkomen. Babykamer collectie Charly omvat de volgende kindermeubels:

  • een meegroei ledikant,
  • een la met wielen,
  • een 2-deurs kinderkledingkast,
  • een boekenkast,
  • een commode,
  • een verwijderbare bladvergroter,
  • een boekenkast
  • een kleine boekenkast

 

Gezondheid & Milieu

Babykamer collectie Charly streeft naar het garanderen van een gezond milieu met de beste omstandigheden, om de ontwikkeling van je kindje te bevorderen. Daarom word er gebruik gebruik gemaakt van hout met een lage emissie en een formaldehyde gehalte dat twee keer lager is dan de beste classificatie die is vastgelegd in de huidige Europese norm (EN 13986). Bovendien word er uitsluitend hout gebruikt uit duurzaam beheerde Franse bossen.

 

Alle kindermeubels uit babykamer collectie Charly zijn ontworpen om elkaar perfect aan te vullen om harmonie in de kinderkamer te creëren.