• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Babykamer collectie Lora (8)

Scandinavische geest en vintage fraai gecombineerd in babykamer collectie Lora. Alle kindermeubels in symbiose om een ​​verfijnde en warme sfeer te bieden.
Meegroei ledikant Lora blauw - 140 x 70 cm
€649,00
Kleine boekenkast Lora
€219,00
Speelgoed opberger Lora zonder lade
€229,00
2-Deurs kinderkledingkast - Lora
€699,00
Bedrek meegroei ledikant Lora wit
€69,95
Meegroei ledikant Lora wit - 140 x 70 cm
€699,00
Lora commode bladvergroter
€159,00
Lade Lora
€99,95
Toon 1 - 8 van 8

Babykamer collectie Lora

Babykamer collectie Lora

De sterke punten van de Scandinavische geest en vintage word perfect gecombineerd in babykamer collectie Lora. Alle kindermeubels zijn in symbiose om een ​​verfijnde en warme sfeer te bieden. De unieke stijl van de kindermeubels uit babykamer collectie Lora wordt gerealiseerd door de drie dominante kleuren: waterblauw, zacht wit en parelgrijs.

 

Kindermeubels & Accessoires

2 Evolutionaire baby ledikanten, zorgen voor de ideale nachtrust voor kinderen van 0 tot 5 jaar. Opbergruimte wordt mogelijk gemaakt door een boekenkast, 2-deurs kinderkledingkast en een vakkenkast met vier vakken. Tover de vakkenkast eenvoudig om tot een baby commode door middel van de speciale Lora bladvergroter (optioneel bij te bestellen). Accessoires zoals de bladvergroter of laden (optioneel naar eigen wens bij te bestellen) maken de verzameling compleet.

 

Moduleren is kinderspel

Van zijn eerste gebrabbel tot zijn eerste schooldagen zal je kindje opgroeien in een zachte omgeving, verfraaid met prachtige kleuren en nobele materialen. De beuken handvatten zijn comfortabel in gebruik, terwijl de schuine poten doen denken aan de Scandinavische landen. Wat je voorkeuren ook zijn, je kunt de ruimte aanpassen door kleuren, ladelocaties en hun aantal zelf te kiezen. Kindermeubels uit babykamer collectie Lora zijn aanpasbaar aan alle ruimtes en het moduleren is kinderspel. Het design en de aandacht voor detail zullen de stijlvolle ouders tevreden stellen.

 

Gezondheid & Milieu

Babykamer collectie Lora streeft naar het garanderen van een gezond milieu met de beste omstandigheden, om de ontwikkeling van je kindje te bevorderen. Daarom word er gebruik gebruik gemaakt van hout met een lage emissie en een formaldehyde gehalte dat twee keer lager is dan de beste classificatie die is vastgelegd in de huidige Europese norm (EN 13986). Bovendien word er uitsluitend hout gebruikt uit duurzaam beheerde Franse bossen.

 

Haal een stukje Scandinavië in huis met kindermeubels uit babykamer collectie Lora!