• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Complete babykamer kopen? Waarom geen Winnie de Poeh met Teigetje babykamer! (13)

Tover de slaapkamer van je baby om in een Winnie de Poeh babykamer met onze Disney kindermeubels. Een complete babykamer waar je blij van word! Shop nu!
Winnie en Teigetje kinderkast
€529,00
Disney Wandmeubel Winnie de Pooh
€649,95
Disney speelgoedkist Winnie de Poeh en Teigetje
€159,95
Disney Babykamer Winnie de Poeh met Teigetje
€699,00
Disney baby ledikantje Winnie de Poeh met Teigetje
€329,00
Winnie en Knorretje kinderkast
€529,00
Disney kinderbed - Winnie de Poeh met Teigetje
€339,95
Disney kinderbureau Winnie de Poeh met Teigetje
€159,95
Disney commode - ladekast Winnie de Poeh en Teigetje
€369,95
Baby Poeh kinderkast
€529,00
Disney boekenkast Winnie de Poeh met Teigetje
€189,95
Complete Disney kinderkamer Winnie de Poeh met Teigetje
€849,95
Disney nachtkastje Winnie de Poeh met Teigetje
€119,95
Toon 1 - 13 van 13

Complete babykamer kopen? Waarom geen Winnie de Poeh met Teigetje babykamer!

Complete Disney babykamer


Wat is er nu leuker dan om je baby welkom te heten met een complete babykamer van Disney? En dan bedoelen we niet een complete Disney babykamer waarvan veel kindermeubels gemaakt zijn van kunststof maar een complete Disney babykamer gemaakt van degelijk hout waar je kindje jarenlang van kan genieten en wie weet later zijn of haar broertje of zusje ook nog gebruik van kan maken. Onze complete babykamers van Disney bestaan standaard uit een compleet baby ledikant met lattenbodem & matras en een commode met 3 ruime lades. Daarbij zijn de babykamers ook nog eens uit te breiden met verschillende praktische Disney kindermeubels zoals een kinderbureau, compleet kinderbed met lade, lattenbodem & matras, 2-deurs kinderkast, nachtkastje, boekenkast en speelgoedkist. Zo kun je de slaapkamer van je baby aanpassen naar zijn leeftijd en tegemoet komen aan zijn of haar behoeften.

 

Winnie de Poeh met Teigetje babykamer


Deze complete Winnie de Poeh met Teigetje babykamer tovert de slaapkamer van je baby in no time om in een echte Disney babykamer. Het staat vast dat je je kindje een groot plezier zal doen door hem of haar te laten opgroeien met een touch of Disney magie. De Winnie de Poeh kindermeubels zijn stuk voor stuk uitgerust met prachtige afbeeldingen in kleurvaste en levendige kleuren en behandeld met een speciale kindvriendelijke en transparante afwerking ter bescherming van slijtage en verkleuring. De verschillende Winnie de Poeh kindermeubels zorgen voor een prettige sfeer in de babykamer en zijn perfect op elkaar afgestemd zodat er een mooi en harmonieus geheel ontstaat.