• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een complete babykamer kopen maakt de baby slaapkamer compleet! (34)

Van een complete babykamer in het wit, grijs of zwart tot een baby slaapkamer set in landelijke stijl of met vintage twist. Je vind het bij Kiddoez, klik hier!
Disney Babykamer Mickey Mouse
€699,00
Complete babykamer Zelie
€1.099,00
Disney Babykamer Minnie Mouse
€699,00
Disney Babykamer Minnie in Parijs 1
€699,00
Disney Babykamer Winnie de Poeh
€699,00
Babykamer Chihuahua blauw
€599,95
Disney Babykamer Baby Winnie de Poeh
€699,00
Babykamer Roze Beertje
€599,95
Complete babykamer Charly - meisje
€1.099,00
Babykamer Giraf Roze
€599,95
Babykamer Bruin Tijgertje
€599,95
Disney Babykamer Winnie de Poeh met Teigetje
€699,00
Babykamer Giraf Blauw
€599,95
Babykamer Bruin Beertje
€599,95
Babykamer Wonderful - 3-delig
€1.599,95
Babykamer Kleine Prinses
€599,95
Babykamer Bruine Giraf
€599,95
Disney Babykamer Minnie in Parijs
€699,00
Complete babykamer Charly - jongen
€1.099,00
Babykamer Wonderful - 2-delig
€999,95
Babykamer Wonderful - 2-delig
€999,95
Babykamer Gewassen Beertje
€599,95
Babykamer Blauw Beertje
€599,95
Babykamer Beertje Roze
€599,95
Toon 1 - 24 van 34

Een complete babykamer kopen maakt de baby slaapkamer compleet!

Een complete babykamer kopen

 

Babykamer compleet

Een complete babykamer kopen is een populaire keus van vele ouders. Net als in alle andere ruimtes in huis wil je ook dat er in de baby slaapkamer een warme en harmonieuze sfeer hangt. En daarvoor zijn prachtige, hippe kindermeubels die elkaar complimenteren erg belangrijk. Het is tenslotte een ruimte waar jij en je baby veel tijd zullen doorbrengen. Je baby gaat daar slapen, je zal je kindje er omkleden, verschonen, badderen, bewonderen, insmeren, vertroetelen en misschien ook wel voeden. Een goede balans tussen meubels voor de babykamer is daarom van grote waarden en hoe kun je dit nu beter realiseren dan voor je baby een complete babykamer te kopen.

 

Richt de baby slaapkamer in met prachtige babykamer meubels

Baby slaapkamer sets komen in ontelbare uitvoeringen. Daarom is het haast onmogelijk dat je de complete babykamer van je dromen niet kan vinden. Of je nu op zoek bent naar een landelijke babykamer, een babykamer in het wit, grijs of zwart,stoere of hippe kindermeubels voor de baby slaapkamer, een meegroei babykamer genoemd of misschien wel een complete babykamer met een vintage of industiële twist, voor iedereen is er een babykamer compleet. De meeste complete babykamers zijn 2- of 3 delig. Dus welke stijl je ook kiest, met een complete baby slaapkamer set wordt jouw babykamer gegarandeerd een succes.

 

Basis kinderkamer meubels en uitbreiding

Bij een complete babykamer kopen moet je denken aan 2 a 3 essentiële meubelstukken als basis. Een 2-delige babykamer set van Kiddoez omvat op de eerste plaats een baby ledikant of meegroei ledikant. Dit kan een babybed met lade of zonder lade zijn of een baby wieg. Naast een baby ledikant omvat een 2-delige babykamer ook nog een baby commode of kinderkledingkast. Wanneer je besluit om een 3-delige babykamer set te kopen omvat deze net zoals bij een 2-delige babykamer set altijd een babybed of wieg. Een baby ledikant of meegroei ledikant is immers het centrale punt van de baby slaapkamer en meest belangrijk. Daarnaast omvat een 3-delige babykamer set van Kiddoez een baby commode alsook een kinderkledingkast. Zo ben je in 1 koop klaar en kun je er zeker van zijn dat je een prachtige baby slaapkamer creëert met hippe kindermeubels die elkaar complimenteren.
Al onze babykamer collecties zijn tevens uit te breiden. Met oog op de toekomst bieden onze sets de mogelijkheid wanneer het zover is om te veranderen naar een complete kinderkamer om van dezelfde baby slaapkamer set een kinderbed te kopen. Dan is het alleen zaak om een kinderbed te kopen en zit je niet aan een complete kinderkamer set vast tenzij je dat zelf graag wilt wegens gezinsuitbreiding of gewoon omdat je je kind een nieuwe complete kinderkamer wilt geven als start van een nieuwe fase. Natuurlijk is een kinderbed niet het enigste meubelstuk die je kunt veranderen. Je kan de complete babykamer sets ook uitbreiden met bijvoorbeeld een boekenkast, speelgoedkist, wandplankje en later wellicht een kinderburo.

 

Kindermeubels van hout

Kindermeubels van hout staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur en dat kunnen wij van Kiddoez alleen maar beamen. Daarom bestaat ons assortiment complete babykamers uitsluitend uit kindermeubels van goede kwaliteit, gemaakt van hoogwaardig en verantwoord hout. Alleen het beste is immers goed genoeg voor je kindje. Onze baby slaapkamer sets van hout voor de babykamer zijn allemaal stuk voor stuk onderworpen aan strenge testen voor veiligheid, kwaliteit en comfort. Wij begrijpen dat een babykamer compleet best een hele investering is. Het is echter wel heel belangrijk dat je kiest voor duurzame meubels voor de babykamer. Wanneer je goede kwaliteit meubels voor de babykamer koopt investeer je gelijkertijd in de toekomst. Dergelijke babykamer meubels gaan jaren mee waardoor je kind er ook wat aan heeft wanneer hij of zij opgroeit. Dus of je nu kiest voor een landelijke babykamer, een babykamer in het wit, grijs of zwart,stoere of hippe kindermeubels voor de baby slaapkamer, een meegroei babykamer genoemd of complete babykamer met een vintage of industiele twist, met kindermeubels van hout kies je voor kwaliteit!