• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een complete kinderkamer kopen is de beste en meest ideale keus! (49)

Je kind verdient de beste kinderslaapkamer met hippe kindermeubels. Een complete kinderkamer van Kiddoez maakt dit waar en creëert een prachtige kinderkamer.
Complete Disney kinderkamer Frozen 1
€799,95
Complete Disney kinderkamer Minnie Mouse
€849,95
Complete kinderkamer Filly - roze
€599,95
Complete kinderkamer Country - 4-delig - blauw
€1.799,95
Complete Disney kinderkamer Cars - Lightning McQueen
€849,95
Complete Disney kinderkamer Cars - Lightning McQueen
€849,95
Complete Disney kinderkamer Palace Pets
€849,95
Complete kinderkamer Country - 5-delig - blauw
€2.169,95
Complete kinderkamer Filly 05 - Voetbal
€649,95
Complete Disney kinderkamer Minnie Parijs
€799,95
Complete kinderkamer Country - 4-delig - wit
€1.799,95
Complete Disney kinderkamer Winnie de Poeh
€949,95
Complete Disney kinderkamer Violetta
€949,95
Complete Disney kinderkamer Mickey Mouse
€849,95
Complete kinderkamer Kapitein - 3-delig
€1.049,95
Complete kinderkamer Filly - blauw
€599,95
Complete kinderkamer Filly 09 - Beertje - meisje
€649,95
Complete Disney kinderkamer Minnie met hart
€949,95
Complete kinderkamer Filly 08 - Beertje - jongen
€649,95
Complete Disney kinderkamer Cars 3
€799,95
Complete Disney kinderkamer Cars
€849,95
Complete kinderkamer Filly - sonoma
€599,95
Complete kinderkamer Filly - groen
€599,95
Complete kinderkamer Filly 07 - Melanie
€649,95
Toon 1 - 24 van 49

Een complete kinderkamer kopen is de beste en meest ideale keus!

Een complete kinderkamer kopen

 

Kinderslaapkamer compleet

Een complete kinderkamer kopen is een populaire keus van vele ouders. Dit is ook helemaal niet zo gek. Net als in alle andere ruimtes in huis wil je ook dat er in de kinderslaapkamer een warme en harmonieuze sfeer hangt. En daarvoor zijn prachtige, hippe kindermeubels die elkaar complimenteren erg belangrijk. Het is tenslotte een ruimte waar je kind zich wilt terug trekken om te ontspannen, te leren, spelen, sociaal te zijn met vrienden en te slapen. Een goede balans tussen kindermeubels is daarom van grote waarden en hoe kun je dit nu beter realiseren dan voor je kind een complete kinderkamer te kopen.

 

Richt de kinderkamer in met prachtige kindermeubels

Of je nu op zoek bent naar een complete set kindermeubels voor een meisjeskamer of voor een jongenskamer, wij van Kiddoez zijn er zeker van dat je uit onze collectie prachtige kinderkamers die ene vind waar jij en je kind van dromen. Misschien ben je voor je dochter(tje) op zoek naar een hippe meidenkamer of voor je zoon(tje) naar een stoere jongenskamer, met ons assortiment maak je het waar. Ook voor een complete kinderkamer in neutrale sfeer zijn we je van dienst.

 

Basis kinderkamer meubels en uitbreiding

Bij een complete kinderkamer kopen moet je denken aan 2 a 3 meubelstukken als basis. Een complete set voor een kinderslaapkamer bestaat over het algemeen uit het (doorgroei) kinderbed, een kinderburo en/of kinderkledingkast. De meeste kinderkamer collecties hebben daarnaast ook nog optionele kinderkamer meubels waarmee je de set kunt uitbreiden. Denk hierbij aan kindermeubels als een speelgoedkist, ladekast / commode, boekenkast of wandplankje. Wanneer je een kleine kinderkamer hebt is een basis set met kinderbed, kinderburo en/of kinderkledingkast ruim voldoende, wanneer je kind een grote kinderkamer heeft is het wellicht handig om uit te breiden met een extra ladekast, een speelgoedkist, boekenkast of wellicht een wandplankje.

 

Kindermeubels van hout

Kindermeubels van hout staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur en dat kunnen wij van Kiddoez alleen maar beamen. Daarom bestaat ons assortiment complete kinderkamers uitsluitend uit kinderkamer meubels van goede kwaliteit, gemaakt van hoogwaardig en verantwoord hout. Alleen het beste is immers goed genoeg voor je kroost. Onze complete sets kindermeubels van hout voor de kinderkamer zijn allemaal stuk voor stuk onderworpen aan strenge testen voor veiligheid, kwaliteit en comfort. Wij begrijpen dat een kinderkamer compleet best een hele investering is. Het is echter wel heel belangrijk dat je kiest voor duurzame kindermeubels. Wanneer je goede kwaliteit kindermeubels koopt investeer je gelijkertijd in de toekomst. Dergelijke kinderkamer meubels gaan jaren mee waardoor je kind er in zijn studiejaren ook wat aan heeft. Wie weet wordt jouw complete kinderkamer van Kiddoez wel een heus familie erfstuk.