• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinderwagen kopen? Maak je keus uit onze fraaie collectie kinderwagens!

Kinderwagen kopen? Maak je keus uit onze fraaie collectie kinderwagens!

Kinderwagen kopen online

Je gaat een kinderwagen kopen. Begrijpelijk want zo'n reissysteem voor je baby is erg handig, ook voor jezelf. Nu alleen nog de vraag welke? Kiddoez bied een ruim en divers assortiment kinderwagens, tweeling kinderwagens en buggy's. We hebben ervoor gezorgd dat iedereen bij ons de perfecte kinderwagen kan kopen. Zoveel mensen, zoveel wensen en dat maakt het ook zo ontzettend leuk. Wij hebben er veel plezier in en maken je graag blij met jouw uitgekozen kinderwagen. Wat voor kinderwagens kun je van ons zoal verwachten?

 

Combi kinderwagens

Het assortiment van Kiddoez bestaat voornamelijk uit combi kinderwagens. Een combi kinderwagen is eigenlijk een 3 in 1 reissysteem voor je baby in een handige kinderwagen combinatie. Onze combi kinderwagens worden verkocht als 2 in 1 kinderwagen set en als 3 in 1 kinderwagen set.

 

Diverse kinderwagen stijlen

Een kinderwagen kopen is nog niet zo makkelijk. Er is ontzettend veel keuze in stijl, kleuren, materialen, dessins. Ons assortiment combi kinderwagens loopt uiteen van retro kinderwagens t/m moderne kinderwagens en van neutrale kleuren t/m sensationeel multikleur. Of je nu introvert of extravert bent, wij hebben de beste kinderwagen combi voor jou. Ook qua stoffen is er genoeg keus. Zo hebben we combi kinderwagens van eco-leer, waterbestendig polyester en stijlvol jacquard.

 

Tweeling kinderwagens

Tweeling kinderwagens zijn vaak het ondergeschoven kindje en niet erg interessant qua design. Het zijn veelal dezelfde kleuren en vormen die je tegen komt. Wij van Kiddoez proberen hier verandering in te brengen. Wij vinden namelijk dat wanneer je een tweeling verwacht of wanneer je 2 kinderen kort na elkaar hebt gekregen, ook jij het verdient om een tweeling kinderwagen te kopen met prachtig en stijlvol design in al dan niet mooie, levendige kleuren. Er is meer dan je denkt.

 

Buggy's

Een buggy kopen kan handig zijn voor ernaast of bij oma en opa vanaf dat je kindje 6 maanden oud is. Wij hebben buggy’s in veel verschillende soorten, maten, gewichten en allemaal hebben ze verschillende eigenschappen. Het is belangrijk om van te voren te weten waarvoor je de buggy het meest gaat gebruiken. Voor onverharde wegen zoals bos en strand zijn grote wielen het beste, om maar even een voorbeeld te noemen. Voor ieder type gezin hebben we wel een geschikte buggy.