• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Duurzame 3in1 combi kinderwagen Queen (9)

Type
Kleur
Banden
Moderne 3in1 combi kinderwagen Queen is buitengewoon praktisch en comfortabel. Gemaakt van de beste materialen voor duurzame kwaliteit. Met kinderwagen combi Queen wordt elke rit een feestje! Doe jezelf en je kindje een plezier en zorg dat ie van jou is!
3in1 Combi kinderwagen Queen 5
€599,95
3in1 Combi kinderwagen Queen 9
€599,95
3in1 Combi kinderwagen Queen 7
€599,95
3in1 Combi kinderwagen Queen 6
€599,95
3in1 Combi kinderwagen Queen 4
€599,95
3in1 Combi kinderwagen Queen 8
€599,95
3in1 Combi kinderwagen Queen 3
€599,95
3in1 Combi kinderwagen Queen 10
€599,95
3in1 Combi kinderwagen Queen 2
€599,95
Toon 1 - 9 van 9

Duurzame 3in1 combi kinderwagen Queen

3in1 Combi kinderwagen Queen

 

3in1 Combi kinderwagen Queen kenmerkt zich door zijn gemak. De kinderwagen is veelzijdig en praktisch en bovendien erg handzaam in gebruik. De 3in1 kinderwagen combi is speciaal ontworpen met oog op de moderne tijd en streeft ernaar om het zowel ouder als kind gemakkelijk en comfortabel te maken in een tijd waar het leven steeds sneller wordt. Veiligheid, kwaliteit en comfort staan bij deze combi kinderwagen bovenaan. Queen voldoet aan de hoogste Europese eisen voor veiligheid, kwaliteit en comfort en is gemaakt van de beste hoogwaardige materialen waardoor je lang plezier van de kinderwagen zal genieten.


Praktisch en functioneel

Geen gedoe want kinderwagen Queen is snel in elkaar gezet. Door het innovatieve opvouw systeem wordt het in en uit klappen van deze combi kinderwagen kinderspel. De wielen zijn eenvoudig van het onderstel te verwijderen waardoor Queen opgevouwen nog meer ruimte bespaard. Ook het verwisselen van de verschillende elementen zoals de reiswieg, wandelwagenzitje en het autostoeltje is erg snel en eenvoudig. Zo hou je meer tijd over voor andere dingen.

Hebben jij en je partner een groot lengte verschil? Dat is helemaal geen probleem. De duwstang van combi kinderwagen Queen is makkelijk en snel in hoogte verstelbaar zodat jij en je partner altijd in de juiste houding achter de kinderwagen kunnen lopen.

Queen heeft aan de voorzijde kleinere zwenkwielen en aan de achterkant grotere luchtbanden. Hierdoor wordt de kinderwagen combi bijzonder wendbaar wat natuurlijk ideaal is in bijvoorbeeld de stad, in winkels of wanneer je openbaar vervoer regelmatig gebruikt.