• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen 3 in 1 Victoria (4)

Type
Kleur
Banden
Kinderwagen 3 in 1 Victoria, een fraaie reflectie van vreugde die je voelt voor je baby. Praktisch, handig, comfortabel en te koop bij Kiddoez.eu. Bestel hem nu!
3 in 1 Combi kinderwagen Victoria 02
€599,95
3 in 1 Combi kinderwagen Victoria 04
€599,95
3 in 1 Combi kinderwagen Victoria 03
€599,95
3 in 1 Combi kinderwagen Victoria 01
€599,95
Toon 1 - 4 van 4

Combi kinderwagen 3 in 1 Victoria

Combi kinderwagen 3 in 1 Victoria


Als er een kinderwagen 3 in 1 is die de vreugde weerspiegelt van de geboorte van een baby dan is het Victoria wel. Zeg nou zelf, hier word je toch vrolijk van. Wij zijn dan ook trots dat Victoria wij deze mooie combi kinderwagen kunnen aanbieden.

Deze betaalbare combi kinderwagen 3 in 1 is zoals de naam al doet vermoeden een compleet pakket en voorbereid op alle fases van de aankomende 3 a 4 jaar. Victoria is een kinderwagen met reiswieg, een wandelwagen met wandelwagenstoel en niet te vergeten een baby autostoel (geschikt voor Isofix) die ook op het onderstel gebruikt kan worden. Natuurlijk is dit niet alles en is kinderwagen 3 in 1 Victoria uitgerust met de nodige accessoires: luiertas, regenhoes, insektennetje, parasol en adapters voor het autostoeltje.

Wil jij een kinderwagen kopen die helemaal compleet is, dan is deze combi kinderwagen het helemaal voor jou.

De ontwerpers van deze combi kinderwagen houden van baby's. Baby's zijn lief, schattig, zacht, onschuldig en hebben een hoog knuffel gehalte. Combi kinderwagen 3 in 1 Victoria moest een weerspiegeling zijn van alle positieve emoties en gedachten die je krijgt wanneer je aan je baby denkt. Wat ons betreft is dit goed gelukt. Deze kinderwagen 3 in 1 is een vrolijke combiwagen waar je menig compliment over zal ontvangen.