• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen kopen? Laret heeft het totale plaatje! (10)

Type
Kleur
Banden
Combi kinderwagen Laret bied alles wat jij en je kindje nodig hebben. Bovendien is deze kinderwagen combi ook nog eens een prachtige verschijning. Shop nu!
Combi kinderwagen Laret Classic 02
€699,00
Combi kinderwagen Laret Classic 01
€699,00
Combi kinderwagen Laret Classic 03
€699,00
Combi kinderwagen Laret Imperial 04
€799,00
Combi kinderwagen Laret Classic 05
€799,00
Combi kinderwagen Laret Imperial 03
€799,00
Combi kinderwagen Laret Classic 04
€699,00
Combi kinderwagen Laret Imperial 05
€799,00
Combi kinderwagen Laret Imperial 02
€799,00
Combi kinderwagen Laret Imperial 01
€799,00
Toon 1 - 10 van 10

Combi kinderwagen kopen? Laret heeft het totale plaatje!

Combi kinderwagen Laret


De stijlvolle combi kinderwagen Laret zorgt ervoor dat je kleintje aan comfort niks te kort komt. Bovendien ziet deze kinderwagen combi er ook nog eens fantastisch uit en ga je altijd stijlvol de deur uit. Gemaakt met hoogwaardige materialen, verfijnde stoffen en moderne kenmerken zoals bijvoorbeeld de handige gel banden. De gel banden kunnen niet lek raken en je hoeft je ook geen zorgen meer te maken dat je de banden op moet pompen. Gel banden kunnen niet stuk.

Deze kinderwagen combi heeft een lichtgewicht onderstel met flexibele zwenkwielen aan de voorkant waardoor hij heerlijk wendbaar is en elke rit een prettige rijervaring zal zijn voor je kindje en natuurlijk ook voor jezelf als ouder. Door het uitstekende schokabsorptie systeem rijd combi kinderwagen Laret aangenaam op elke terrein. Kinderwagen combi Laret beschikt tevens over een in hoogte verstelbare duwstang waardoor iedereen altijd in een fijne positie achter de kinderwagen loopt. Ideaal! Natuurlijk is er ook gedacht aan opbergruimte. Wat te denken aan de ruime, smaakvolle en praktische verzorgingstas voor alle babyspulletjes en de handige ruimte onder de combi kinderwagen voor je boodschappen e.d.


De ruime reiswieg bied je baby genoeg ruimte om zich lekker te bewegen en te groeien. De zachte hypoallergene voering zal hem of haar omringen in een behaaglijke omgeving waar je baby de eerste paar maanden rustig kan wennen aan alle indrukken om hem of haar heen. Later verander je gemakkelijk van reiswieg naar wandelwagen door het zitje eenvoudig op het onderstel te bevestigen. De wandelwagen-inzet van combi kinderwagen Laret is zacht en comfortabel zodat je kindje altijd omringd is met comfort. De rugleuning is verstelbaar in meerdere standen net zoals de voetensteun. Zo kun je je kindje altijd de meest aangename positie bieden of dit nu liggend, zittend of ergens ertussen in is.


Wil je van alle gemakken voorzien zijn? Dan is het aan te raden om het bijpassende baby autostoeltje van combi kinderwagen Laret erbij te bestellen. Zo ben je overal op voorbereid en heb je alles bij de hand om met je kindje op pad te gaan.