• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen kopen? Madena - de fashionista onder kinderwagens. (10)

Type
Kleur
Banden
Een stijlvolle, luxe kinderwagen combi die voldoet aan hoge verwachtingen van zelfs de meest veeleisende ouders. Je ontdekt combi kinderwagen Madena hier!
Combi kinderwagen Madena 07
€699,95
Combi kinderwagen Madena 04
€699,95
Combi kinderwagen Madena Limited Edition 01
€719,95
Combi kinderwagen Madena 06
€699,95
Combi kinderwagen Madena 01
€699,95
Combi kinderwagen Madena Limited Edition 03
€719,95
Combi kinderwagen Madena Limited Edition 02
€719,95
Combi kinderwagen Madena 05
€699,95
Combi kinderwagen Madena 03
€699,95
Combi kinderwagen Madena 02
€699,95
Toon 1 - 10 van 10

Combi kinderwagen kopen? Madena - de fashionista onder kinderwagens.

Combi kinderwagen Madena


Combi kinderwagen kopen? Waarom zou je niet voor een modieuze kinderwagen combi kiezen? Een kinderwagen en fashion combineren is helemaal zo gek nog niet. Je loopt er gemiddeld zo´n 3 a 4 jaar mee rond en het is niet ondenkbaar dat je de combiwagen later misschien ook voor een volgend kindje wilt gebruiken. Het is daarom minstens zo belangrijk dat jouw combi kinderwagen er stijlvol uit ziet. Kinderwagen combi Madena is het complete plaatje!


Wat deze kinderwagen combi speciaal maakt is op de eerste plaats het elegante design. Voor kinderwagen Madena is er gekozen voor sterke, kleurvaste Jacquard stoffen (die bescherming bieden tegen UV straling en weersbestendig zijn) gecombineerd met chic eersteklas ecoleer. Jacquard is een stof waar een speciale weeftechniek voor is gebruikt waarbij het dessin met diverse gaarkleuren in één zijden stof verwerkt is. Jacquard is een stevige en luxe stof en in combinatie met hoogwaardig ecoleer geeft het kinderwagen Madena een bijzonder modieuze en stijlvolle look.


Buiten het zeer smaakvolle uiterlijk van Madena is deze combi kinderwagen ook nog eens ontworpen naar de laatste strenge Europese eisen voor comfort, kwaliteit en veiligheid! Combiwagen Madena is voorzien van een degelijk en licht onderstel met zwenkwielen aan de voorkant. Hierdoor is de kinderwagen flexibel en makkelijk te besturen. De betrouwbare centrale rem zorgt ervoor dat de kinderwagen combi makkelijk stil gezet kan worden. Ook niet geheel onbelangrijk is de in hoogte verstelbare duwstang overtrokken met fraai ecoleer en de uitstekende schokdempers maken van elke rit een plezier ongeacht het terrein. Een groot pluspunt van combi kinderwagen Madena zijn de innovatieve gelbanden. Het grootste voordeel van deze banden is dat ze niet stuk of lek kunnen raken en je ze niet hoeft op te pompen. Gelbanden zijn onderhoudsvrij maar geven wel alle comfort zoals luchtbanden.


Combiwagen Madena wordt standaard verkocht als een 2 in 1 kinderwagen en bestaat uit een solide, wendbaar en lichtgewicht onderstel, een behaaglijke, ruime reiswieg en een zachte, comfortabele wandelwagen-inzet met stevige 5-punts veiligheidsgordel, verstelbare voetensteun, veiligheidsbeugel en rugleuning die verstelbaar is in meerdere standen (o.a. liggend). Combi kinderwagen Madena wordt compleet geleverd met vele accessoires zoals een elegante, praktischte verzorgingstas, regenhoes, insektennetje, boodschappenmand en meer. Optioneel kun je de Madena ook als 3 in 1 kinderwagen kopen door het Madena baby autostoeltje incl adapters er extra bij te bestellen.