• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen Next. Een prachtige elegante verschijning. (3)

Type
Kleur
Banden
Combi kinderwagen Next. Een prachtige combi kinderwagen waarmee je gezien mag worden. Natuurlijk met de allernieuwste innovaties.
Combi kinderwagen Next 2
€679,95
Combi kinderwagen Next 1
€679,95
Combi kinderwagen Next 3
€679,95
Toon 1 - 3 van 3

Combi kinderwagen Next. Een prachtige elegante verschijning.

Combi kinderwagen Next.


Een prachtige combi kinderwagen waarover je veel complimenten zult krijgen. Natuurlijk met de allernieuwste innovaties. 

Deze combi kinderwagen is een zeer exclusieve kinderwagen combi, gemaakt met liefde, vakmanschap en is van uitstekende kwaliteit. Deze combi kinderwagen is heeft niet alleen een fantastische uitstraling, maar heeft ook alle innovatieve functies en praktische snufjes voor de moderne ouders van nu en natuurlijk met alle comfort voor jouw baby om veiligheid, handzaamheid en comfort te garanderen. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn 100% veilig voor jouw baby.

 

Praktisch en functioneel


Exclusiviteit, luxe en design - samengebracht in deze prachtige combi kinderwagen. Een exclusieve luxe kinderwagen combi, waarvan het design zeer mooi is. De kinderwagen kan gemakkelijk worden gestuurd, zowel in de stad als in het bos. De kinderwagen set bestaat uit een solide frame, een reiswieg, een wandelwageninzet, een verzorgingstas, een voetenzak. Apart is bij te bestellen een autostoeltje met voetenzak en zonnenkap. Hij is gemakkelijk en compact inklapbaar zodat je hem makkelijk kunt opbergen of mee kunt nemen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat. De duwstang van deze mooie combi kinderwagen is in hoogte verstelbaar en de banden in combinatie met de luxe vering zorgen voor een heerlijke wegligging op ieder terrein. Onderin deze combi kinderwagen bevindt zich een boodschappenmand zodat je al je spullen eenvoudig mee kunt nemen. De wandelwagen inzet kan zowel
naar voren gericht of naar je toe gericht geplaatst worden, zodat je je kleine gezellig aan kunt kijken tijdens de wandeling.

Deze prachtige combi kinderwagen is verkrijgbaar met een goud, koper of zilver frame.

Kortom: ben je op zoek naar een zeer exclusieve, stijlvolle, praktische en comfortabele combi kinderwagen? Dan is kinderwagen combi Next de ideale keuze!