• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Combi kinderwagen kopen? Virage Ecco - Wandelen in stijl! (4)

Type
Kleur
Een wandeling in de stijl van Ecco. Virage Ecco is een multifunctionele kinderwagen combi van de nieuwe generatie. Shop deze combi kinderwagen vandaag nog!
Combi kinderwagen Virage Ecco 4
€399,95
Combi kinderwagen Virage Ecco 1
€399,95
Combi kinderwagen Virage Ecco 3
€399,95
Combi kinderwagen Virage Ecco 2
€399,95
Toon 1 - 4 van 4

Combi kinderwagen kopen? Virage Ecco - Wandelen in stijl!

Combi kinderwagen Virage Ecco

Een wandeling in de stijl van Ecco. Virage Ecco is een multifunctionele kinderwagen combi van de nieuwe generatie. Het is een geweldige kinderwagen met de mogelijkheid om de wandelwagen-inzet te demonteren en een 2 in 1 of 3 in 1 kinderwagen te creëren door een reiswieg te bevestigen met een bovengemiddelde lengte van 80 cm en/of een baby autostoeltje van de 0+ groep. Voor dit model bieden we 2 soorten baby autostoeltjes: het Virage Ecco baby autostoeltje in de door jou gekozen kleur van de kinderwagen of het Starter 0+ baby autostoeltje, dat is aangepast om te worden bevestigd aan de optionele ISOFIX- basis.

Vanaf de geboorte kun je je kindje met combi kinderwagen Virage Ecco vervoeren. Eco-linnen stoffen en handvatten afgezet met eco-leer benadrukken de Ecco- stijl. Kinderwagen combi Virage Ecco is compleet uitgerust met de nodige accessoires. Zo krijg je er een praktische verzorgingstas bij, die wanneer de schuifregelaars volledig zijn uitgeschoven verandert in een verschoonkussen voor je baby. Grote wielen zonder ventiel van polyurethaan zijn perfect onder alle omstandigheden en bovendien onderhoudsvrij.