• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retro kinderwagen kopen? Dalga Lift - al het goede van toen en nu! (4)

Type
Kleur
Banden
Wil je een retro kinderwagen kopen die buiten alle luxe, comfort en veiligheid ook nog eens de looks heeft, dan is Dalga Lift de perfecte keuze! Shop nu!
Retro kinderwagen Dalga Lift 04
€699,00
Retro kinderwagen Dalga Lift 03
€699,00
Retro kinderwagen Dalga Lift 01
€699,00
Retro kinderwagen Dalga Lift 02
€699,00
Toon 1 - 4 van 4

Retro kinderwagen kopen? Dalga Lift - al het goede van toen en nu!

Retro kinderwagen combi Dalga Lift

Sierlijke retro kinderwagen combi Dalga Lift blinkt uit door zijn elegantie en verfijnde rijcomfort. Een van de opvallende kenmerken van deze kinderwagen is de fraaie belijning en het klassieke kleur gebruik die deze retro kinderwagen combi een unieke look geeft. Het design maakt dat de Dalga Lift onderscheidend is naast andere retro kinderwagens. Natuurlijk is dit niet het enige waardoor deze kinderwagen opvalt.
Een retro kinderwagen zou geen retro kinderwagen zijn zonder zijn herkenbare onderstel met grote karakteristieke retro wielen. De Dalga Lift heeft een fraai, stabiel en solide onderstel voorzien van een in hoogte verstelbare duwstang die bekleed is met voortreffelijk ecoleer, een ruime boodschappenmand plus extra tasje om dingen onder de kinderwagen in op te bergen. En niet te vergeten prachtige kenmerkende retro wielen van maar liefst 14 inch. De grote wielen zorgen voor een heerlijke ligging op de weg en heeft als grote voordeel dat het oneffenheden in de weg compenseerd waardoor elke wandeling een aangename beleving wordt voor je baby en voor jezelf.

Ondanks dat retro kinderwagen combi Dalga Lift oogt als een klassieke kinderwagen heeft hij alle voordelen en functies van een moderne kinderwagen. Het zal dan ook niet ontbreken aan gemak en comfort. Deze kinderwagen wordt standaard verkocht als een 2 in 1 kinderwagen en bestaat uit het fraaie, solide onderstel met kenmerkende 14 inch wielen, een riante reiswieg met aangename, zachte en hypoallergene voering plus matrasje en een comfortabele, zachte wandelwagen-inzet met 5-punts veiligheidsgordel, veiligheidsbeugel, verstelbare voetensteun en rugleuning die verstelbaar is in meerdere standen zodat je kindje altijd een fijne houding heeft of dit nu liggend, zittend of ergens ertussenin is. Wil je de Dalga Lift als een 3 in 1 kinderwagen kopen dan is het mogelijk om het Dalga Lift baby autostoeltje inclusief adapters er extra bij te bestellen. Zo ben je van alle gemakken voorzien.