• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tweeling kinderwagen Corona Duo (5)

Type
Kleur
Banden
De tweeling kinderwagen Corona Duo is een van de mooiste tweeling kinderwagens van deze tijd. Rekening houdend met de hoge verwachtingen van klanten, werden materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt.
Tweeling kinderwagen Corona Duo 1
€1.199,00
Tweeling kinderwagen Corona Duo 5
€1.199,00
Tweeling kinderwagen Corona Duo 2
€1.199,00
Tweeling kinderwagen Corona Duo 3
€1.199,00
Tweeling kinderwagen Corona Duo 4
€1.199,00
Toon 1 - 5 van 5

Tweeling kinderwagen Corona Duo

Tweeling kinderwagen Corona Duo

 

De tweeling kinderwagen Corona Duo is een van de mooiste tweeling kinderwagens van deze tijd. Rekening houdend met de hoge verwachtingen van klanten, werden materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. De reiswiegen zijn gemaakt van eco-leer. Deze duo kinderwagen heeft vele voorzieningen, waaronder een snel vouwsysteem, gel wielen die bestand zijn tegen slijtage en lekke banden, schokabsorptie van de wielen en reiswiegen.

 

Zeer luxe tweeling kinderwagen

 

Dit is een zeer luxe tweeling kinderwagen met een uniek ontwerp en moderne functionaliteiten. De luxe bekleding met metallic print en de details van eco leer geven de duo kinderwagen Carona Duo een stijlvolle en moderne look.

 

Lichtgewicht aluminium frame

 

Deze tweeling kinderwagen met lichtgewicht aluminium frame zorgt dankzij de zwenkfunctie op de voorwielen voor een fijne en soepele rit op zowel effen als oneffen oppervlakken. De wielen zijn ook vast te zetten. De rugleuning van de wandelwagen zitjes van de Corona Duo zijn in meerdere standen verstelbaar tot een volledig vlakke lig positie, en ook de voetensteunen van de kinderwagen is verstelbaar.

Jouw kleintjes kunnen dus heerlijk comfortabel zitten én liggen in het zachte zitje van tweeling kinderwagen Corona Duo!