• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een tweeling kinderwagen saai? Niet met de Dalga Lift Duo Slim! (4)

Type
Kleur
Banden
Wil je een tweeling kinderwagen kopen die buiten alle luxe, comfort en veiligheid ook nog eens de looks heeft, dan is Dalga Lift Duo Slim de perfecte keuze! Shop nu!
Tweeling kinderwagen Dalga Lift Duo Slim 04
€999,00
Tweeling kinderwagen Dalga Lift Duo Slim 02
€999,00
Tweeling kinderwagen Dalga Lift Duo Slim 01
€999,00
Tweeling kinderwagen Dalga Lift Duo Slim 03
€999,00
Toon 1 - 4 van 4

Een tweeling kinderwagen saai? Niet met de Dalga Lift Duo Slim!

Tweeling kinderwagen Dalga Lift Duo Slim

Sierlijke tandem tweeling kinderwagen Dalga Lift Duo Slim blinkt uit door zijn elegantie en verfijnde rijcomfort. Een van de opvallende kenmerken van deze kinderwagen is de fraaie belijning en het klassieke kleur gebruik die deze tweeling kinderwagen combi een unieke look geeft. Het design maakt dat de Dalga Lift onderscheidend is naast andere duo kinderwagens. Natuurlijk is dit niet het enige waardoor deze kinderwagen opvalt.

Een tweeling kinderwagen zou geen duo kinderwagen zijn wanneer het alle comfort voor jou en jouw kindjes garandeert. De Dalga Lift Duo Slim heeft een fraai, stabiel en solide onderstel voorzien van een in hoogte verstelbare duwstang die bekleed is met voortreffelijk ecoleer, een ruime boodschappenmand plus extra tasje om dingen onder de kinderwagen in op te bergen. En niet te vergeten prachtige ruime reiswiegen waarin jouw baby's kunnen groeien en bewegen. De wielen zorgen voor een heerlijke ligging op de weg en heeft als grote voordeel dat het oneffenheden in de weg compenseert waardoor elke wandeling een aangename beleving wordt voor je baby's en voor jezelf.

Ondanks dat tweeling kinderwagen combi Dalga Lift Duo oogt als een prachtige duo kinderwagen heeft hij alle voordelen en functies van een moderne kinderwagen. Het zal dan ook niet ontbreken aan gemak en comfort. Deze kinderwagen wordt standaard verkocht als een 2 in 1 kinderwagen en bestaat uit het fraaie, solide onderstel, 2 riante reiswiegen met aangename, zachte en hypoallergene voering plus matrasjes en 2 comfortabele, zachte wandelwagen-inzets met 5-punts veiligheidsgordel, veiligheidsbeugel, verstelbare voetensteun en rugleuning die verstelbaar is in meerdere standen zodat je kindje altijd een fijne houding heeft of dit nu liggend, zittend of ergens ertussenin is. Wil je de Dalga Lift Duo Slim als een 3 in 1 kinderwagen kopen dan is het mogelijk om de Dalga Lift baby autostoeltjes inclusief adapters er extra bij te bestellen. Zo ben je van alle gemakken voorzien.